Tee yhteistyötä Suomen innovatiivisimpien ja omistautuneimpien neuvonantajien kanssa

Croisetten vuokratiimi toimii aina proaktiivisesti, ja tämä lähestymistapa on käytössä läpi vuokrausprosessin. Päätavoitteemme on profiloida paras mahdollinen vuokralainen jo ennen kohteen markkinointia.


Ota yhteyttä

Miten se toimii?

Real Estate_growth

Tarveanalyysi

aroow
Real Estate_rent_for rent

Markkinointi

aroow
Real Estate_serach_house search

Sopivan vuokralaisen etsiminen

aroow
Real Estate_hand_deal

Allekirjoittaminen

Ei pelkkä kyltti ikkunassa

 

Croisette Real Estate Partner on nopeiten kasvava ja innovatiivisin konsulttiyritys Pohjoismaiden kiinteistöalalla. Kattava verkostomme auttaa meitä löytämääni parhaan potentiaalisen vuokralaisen tiloillesi. Olemme bisnesorientoituneita, ja arvostamme nöyriä ja innovatiivisia ihmisiä, jotka haluavat auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme – olla maailman johtava kiinteistökonsultointiyritys.

 

Laskutus vasta tavoitteen toteuduttua

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että emme löydä vapaisiin tiloihisi vuokralaista, emme laskuta sinulta mitään (ellei toisin ole sovittu). Laskutamme ainoastaan, kun vuokralaisen kanssa on allekirjoitettu vuokrasopimus. Croisette vastaa kaikista alkukustannuksista, kuten valokuvauksesta, mainonnasta ja muista mahdollisista kustannuksista.

Croisette- fotografering-360kamera-1

Valokuvaus

Otamme aina kuvat 360°:en kameroilla ja lähetämme ne yhteistyökumppanillemme käsiteltäviksi.

Räätälöity neuvonanto

Croisettelle jokainen asiakas ja jokainen toimeksianto on uniikki. Räätälöimme toimintatapamme kunkin toimeksiannon kohdalla tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistaaksemme, että asiakkaamme saa juuri tarvitsemansa palvelun.

Tiesitkö...

...että vuokraamme kaikentyyppisiä tiloja ja kohdennamme vapaiden tilojesi markkinoinnin yrityksille, jotka sopivat parhaiten kuhunkin tilaan. Laaja verkostomme kattaa koko Suomen.

Ota yhteyttä!

Tiedätkö jo mitä etsit? Tarvitsetko neuvoa?