Croisette avaa kolmannen kansainvälisen toimistonsa

31 toukokuuta, 2022

Ruotsilla ja sen rakkaalla naapurilla Suomella on pitkä historia tiiviistä yhteistyöstä. Siksi Croisetten on nyt vihdoin aika nostaa vaaleanpunainen lippu salkoon Suomen pääkaupungissa, Helsingissä.

croisette finland

Croisetten kansainvälinen menestystarina Islannissa ja Tanskassa saa vihdoin jatkoa. Ensimmäinen rekrytointi Suomessa on kiinteistötalouden diplomi-insinööri, MBA Jalmari Janhunen. Janhunen on kokenut kiinteistöalan neuvonantaja ja hän tulee toimimaan perustettavan Croisette Finland Oy:n toimitusjohtajana 1.6.2022 alkaen.

 

Olen erittäin ylpeä siitä, että olemme saaneet Suomen toimintojen vetäjäksi nuoren, dynaamisen ja motivoituneen kiinteistöalan ammattilaisen. Jalmarin selkeät toimintatavat ja vahva ymmärrys kiinteistömarkkinasta tulevat edesauttamaan kasvuamme Suomen markkinoilla - kysymys on vain siitä, kuinka nopeasti kasvumme tulee tapahtumaan” , kommentoi Croisette Real Estate Partnerin perustaja ja toimitusjohtaja Per Svensson.


Croisetten Suomen liiketoiminnan käynnistäminen on yksi kolmesta suunnitellusta markkina-alueen valtauksesta Ruotsin ulkopuolella. Kasvu on ollut Croisetten perustamisesta lähtien tärkeä tavoite yritykselle, jonka visiona on kasvaa kiinteistöalan merkittävimmäksi neuvonantajaksi. Siksi kasvua on haettava Ruotsin lisäksi jatkuvasti myös muilta markkina-alueilta.

 

Olemme suunnitelleet laajenemista Suomeen jo pitkän aikaa ja olemme erittäin tyytyväisiä onnistuessamme vihdoin tavoitteessamme” sanoo Svensson.

 

”Olen todella otettu uudesta roolistani Croisettella ja siitä, että saan olla mukana vahvistamassa Croisetten toimintaa Pohjoismaissa. Ruotsin, Islannin ja Tanskan tavoin näen Suomen kiinteistömarkkinoissa valtavan potentiaalin Croisettelle ja olen iloinen siitä, että Helsingin toimiston avulla voimme tuoda suomalaisille asiakkaillemme paikallisesti läsnä olevan kumppanin palvellen samalla kansainvälisiä asiakkaitamme. Ensimmäisenä vuonna tavoitteenamme on kasvattaa tiimiä 5-8 hengen vahvuiseksi ja jatkaa vahvaa kasvua tulevina vuosina” kommentoi Croisette Finlandin toimitusjohtaja Jalmari Janhunen.

 

Jalmari Janhunen:

Jalmari Janhunen on 35-vuotias kauniaislainen. Hänellä on kiinteistötalouden diplomi-insinöörin tutkinto Aalto-yliopistosta ja MBA Monmouth Universitysta Yhdysvalloista. Janhusella on usean vuoden kokemus kiinteistömarkkinoista sekä transaktioneuvonannosta että osto- ja myyntineuvonannosta. Hän on avustanut useita kansainvälisiä ja kotimaisia kiinteistösijoittajia kiinteistöjärjestelyissä. Janhusella on kokemusta myös ulkomailla työskentelystä, sillä hän on työskennellyt Yhdysvalloissa rahoitusanalyytikkona. Janhusen monipuolinen tietämys antaa hänelle vankan tietämyksen sekä prosessien että ihmisten johtamisesta.

Ota yhteyttä!

Tiedätkö jo mitä etsit? Tarvitsetko neuvoa?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!