Sinun tilaisuutesi yrityksessämme

Croisette on nopeasti kasvava ja innovatiivinen yritys, jonka palveluksessa voit kehittyä nopeaan tahtiin sekä vaikuttaa itse kiinteistöalan kehitykseen.

Ota yhteyttä

Yrityskulttuurimme

Pitkän aikavälin kasvun motivoimana arvostamme suuresti taitoa ja kokemusta, mutta ennen kaikkea motivaatiota, liikkeellepanevaa voimaa ja työetiikkaa. Välitämme työntekijöistämme ja otamme huomioon mielipiteet ja ideat, jotka vievät yritystämme eteenpäin. Uskomme myös, että kilpailukykymme ylläpitäminen edellyttää joustavuutta ja ennakkoluulottomuutta suhteessa markkinoiden jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin.

 

 

Croisetten arvot toimivat organisaatiomme perustana – innovatiivisuus, omistautuneisuus ja pitkäkatseisuus.

Sinun työnantajasi

Haluamme kasvaa pitkäjänteisesti ja arvostamme osaamista ja kokemusta, mutta ennen kaikkea motivaatiota, intoa ja työmoraalia. Välitämme työntekijöistämme ja otamme huomioon mielipiteet ja ideat, jotka vievät yritystämme eteenpäin. Uskomme myös, että kilpailukykymme ylläpitäminen edellyttää joustavuutta ja ennakkoluulottomuutta suhteessa markkinoiden jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin. Yhteistyöllä ja korkeilla tavoitteilla luomme parhaat edellytykset menestyksekkäälle uralle Croisettella.

 
Tre kvinnliga kollegor som arbetar på Croisette står ute på en balkong och ler mot varandra
Spontanansökan- Croisette

 

Lähetä avoin hakemus

Olemme kasvava yritys ja etsimme jatkuvasti oikeanlaisia ihmisiä tiimimme täydennykseksi. Lähetä siis avoin hakemus.

 

 

Oletko opiskelija?

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai osa-aikaista työtä? Lähetä hakemus tästä.

Två arbetskollegor står i hallen och pratar glatt med varandra medan en student visar något på datorn för en annan medarbetare

Ota yhteyttä!

Tiedätkö jo mitä etsit? Tarvitsetko neuvoa?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!