Croisetten toimintapa

Croisette Real Estate Partner on nopeiten kasvava ja innovatiivisin konsultointiyritys Pohjoismaiden kiinteistöalalla, ja me edustamme alan kehittyneintä ajattelua.

Tarina Croisetten takana

Croisette Real Estate Partner on nopeiten kasvava ja innovatiivisin konsultointiyritys Pohjoismaiden kiinteistöalalla, ja me edustamme alan kehittyneintä ajattelua. Omistautunut tiimimme tarjoaa laadukkaita ja kestäviä konsulttipalveluita vuokrauksen, kiinteistötransaktioiden sekä arvioinnin ja analyysin parissa. Croisetten pääkonttori on Malmössä, ja yritys toimii Ruotsissa, Islannissa, Tanskassa ja Suomessa.

Vuonna 2015 perustettu Croisette Real Estate Partner haastaa jatkuvasti muut toimijat kilpailuun – toimijat, jotka ovat tehneet aina kuten ennenkin, vaikka parempiakin vaihtoehtoja olisi ollut tarjolla. Visiomme on luoda entistä dynaamisempi markkinaympäristö, joka samalla kannustaa ja kehittää myös kilpailijoitamme. Croisette ei pysähdy, kehitymme ja erotumme muista myös tulevaisuudessa, sillä uskomme vakaasti, että näin edesautamme koko kiinteistöalaa.

Pyrimme jatkuvasti lisäämään prosessiemme tehokkuutta ja digitalisoimista, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaita ratkaisuja.

reporticon

Visiomme

Visiomme on olla maailman johtava kiinteistökonsultointiyritys, joka toimittaa räätälöityjä, tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja.

conversationicon

Fokuksemme

Croisette keskittyy henkilökohtaisiin asiakassuhteisiin, tahdikkuuteen ja laatuun. Pyrkii luomaan tiiviitä kumppanuuksia ja pitkäaikaisia ​​liikesuhteita. Pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset.

houseicon

Ainutlaatuinen toimintatapamme

Asiakkaamme arvostavat sitä, että olemme aina tavoitettavissa, ja valitsevat meidät ammattitaitomme, tehokkuutemme ja proaktiivisen toimintatapamme vuoksi.

Liiketoiminta-alueemme

Tällä hetkellä Croisette Finland keskittyy kolmeen liiketoiminta-alueeseen – transaktioihin ja vuokraukseen.

leasing_icon_webpage_082021

Vuokraus

Yksinkertaistamme vuokranantajan ja vuokralaisen välisen kohtaamisen ja välitämme kaikenlaisia liiketiloja.

transactions_icon

Kiinteistökaupat

Ammattitaitoinen kiinteistökauppaneuvonanto kattaa sekä myyjä- että ostopuolen neuvonannon yksittäisien kiinteistöjen ja portfoliokauppojen osalta.

Croisette-säljrådgivning.tre kollegor-1

Me olemme

Innovatiivisia

Croisette on perustettu kiinteistöalan haastajaksi. Meitä ajaa innovatiivinen ajattelu ja vanhojen toimintamallien haastaminen uusilla, digitaalisilla ratkaisuilla. Mukautuvan lähestymistapamme myötä olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen asiakkaidemme etua ajatellen.

Me olemme

Omistautuneita

Henkilöstömme hyvinvointi ja omistautuminen ovat perusta perheenomaiselle yhtenäisyydelle ja onnistuneelle työyhteistyölle. Tunnollisuus ja joustavat prosessit ovat sitoutuneen lähestymistapamme ytimessä jokaisen toimeksiannon kohdalla. Lisäksi olemme aina asiakkaidemme tavoitettavissa.

 
Arbetskolloegor i mötesrum
Företagskultur-Croisette-1

Me olemme

Pysyvä ratkaisu

Croisette pyrkii arvoa luoviin ja pitkäaikaisiin suhteisiin sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella. Meille on luonteenomaista läpinäkyvyys ja selkeä neuvonanto jokaisessa tilanteessa. Ympäristökysymykset ovat meille tärkeitä, ja pyrimme olemaan vihreä kiinteistökonsultointiyritys.

Ota yhteyttä!

Tiedätkö jo mitä etsit? Tarvitsetko neuvoa?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!