Kiinteistötransaktiot

Croisette tarjoaa tasokasta kiinteistökauppaneuvonantoa kaikilla kiinteistösektoreilla. Tarjoamme sekä myynti- ja ostoneuvonantoa yksittäisten kiinteistöjen ja kiinteistösalkkujen osalta. 

Haluatko kuulla lisää siitä, miten voisimme auttaa sinua?Ota yhteyttä

Myyntineuvonanto

Kollegor croisette

Autamme kiinteistönomistajia toteuttamaan yksittäisen kiinteistön tai kiinteistöportfolion kaupan. Jokainen kiinteistökauppa on uniikki, ja me autamme asiakkaitamme tarjoamalla asiantuntevaa neuvontaa koko myyntiprosessin läpi. Palvelemme asiakkaitamme riippumatta kohdekiinteistön sijainnista.

 

 

 

 

 

Lue lisää

Ostoneuvonanto

croisette- kollega

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajana kiinteistöjen ostoprosessissa. Asiantuntemuksemme on monipuolinen ja kattaa kaiken mukaan lukien strategisen analyysin ja avustamisen ostomahdollisuuksien tunnistamisessa. Croisette voi auttaa tarjousten teossa, due diligence prosessin koordinoinnissa ja neuvotteluissa koko prosessin ajan aina lopulliseen kaupantekoon saakka.

 

Lue lisää

Miksi valita Croisette neuvonantajaksi?

Jos olet sijoittaja, joka pohtii kiinteistöjen ostamista tai myymistä, ota epäröimättä yhteyttä. Croisette Transactions – tiimi on valmiina ylittämään odotuksesi.

 

Olitpa sitten ostamassa tai myymässä kiinteistöä, Croisette tarjoaa asiantuntevaa neuvonantoa. Olemme rinnallasi koko prosessin läpi. Tuemme sinua prosessin käynnistämisestä alkaen kaupan loppuunsaattamiseen, sopimuksen allekirjoittamiseen ja omistajuuden siirtoon asti.

 

Me Croisettella olemme sitoutuneet tehokkuuteen ja innovatiivisuuteen kiinteistökaupan jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien digitaaliset esittelyt ja uudet keinot potentiaalisten ostajien tunnistamiseksi. Croisette Transactions-tiimillä on laaja kokemus kiinteistökauppaneuvonannosta niin ostajan kuin myyjänkin puolelta.

 

Valtaosa Croisetten tekemistä kiinteistökaupoista on kauppoja, joissa myytävät kiinteistöt tai salkut strukturoidaan ja myydään yhtiöinä. Croisette Transactionsin kokeneella tiimillä on tarvittava tietotaito kaupan toteuttamiseen. 

 

Croisette Transactions on edustanut useissa kaupoissa omistajia, jotka ovat muuttuneet vuokralaisiksi sale and leaseback -järjestelyn myötä. Sale and leaseback -järjestelyissä olemme esimerkiksi avustaneet myyjää laatimaan uuden vuokrasopimuksen uutta omistajaa varten.

 

Kun kiinteistön omistajana valitset Croisette Transactionsin, me autamme sinua ensin määrittelemään tavoitehinnan kiinteistölle. Laadimme laadukkaan myyntimateriaalin ja markkinoimme kiinteistöä potentiaalisille ostajille. Huolehdimme osapuolten välisestä dialogista tarjousprosessin aikana ja avustamme neuvotteluissa ostajan kanssa. Croisette Transactions osallistuu myös kauppasopimuksen laatimiseen, sekä avustaa neuvotteluissa ostajan kanssa niin, että kaupan kaikki osapuolet voivat olla rauhallisin mielin ja tyytyväisiä lopputulokseen.

Ota yhteyttä!

Tiedätkö jo mitä etsit? Tarvitsetko neuvoa?